Tea & Talk - Programming Workshop

tarafından Bilge Koyuncu | Şub 09, 2017
Feb 9th, 2017
The third Tea & Talk organization will be held on Feb 9th, 2017.

For this time, the focus of the organization is programming competitions.

Participants will first work on the HashCode 2015 & 2016 Qualification Task challenges in groups, then argue about different algorithmic assumptions, and experience working as a team.

If you are interested, we invite you to join our organization! :)

Time : Feb 9th, 17:00
Place: ITU GINOVA Office

Note: There won't be any provided computers available, therefore participants should bring their own computers.
Şub 2017
Tea & Talk - Programming Workshop

The third Tea & Talk organization will be held on Feb 9th, 2017.

For this time, the focus of the organization is programming competitions.

If you are interested, we invite you to join our organization! :)

Time : Feb 9th, 17:00
Place: ITU GINOVA Office

bb-about

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin öğrencilerine ve çalışanlarına yönelik belgeleri, iş-staj ilanlarını ve duyuruları barındıran portal'a erişim için tıklayınız

Fakültemizin öğrencilerine ve mezunlarına yönelik iş, staj, etkinlik v.b. ilanlar yapmak isteyen kuruluşlar portaldaki yeni ilan formunu kullanabilirler.

Fakülteden yapılan duyuruları ve kuruluşların ilanlarını izlemek isteyen öğrencilerimiz portalın RSS beslemesine abone olabilirler.

abet-akreditasyonu
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı

ABET  Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org