Seminar: "Perennial and Personalized Sensing through Wireless Energy Transfer and Intra-body Networks"

tarafından dogan altan | Ağu 11, 2017
Konuşma ile ilgili bilgilere buradan erişebilirsiniz.

bb-about

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin öğrencilerine ve çalışanlarına yönelik belgeleri, iş-staj ilanlarını ve duyuruları barındıran portal'a erişim için tıklayınız

Fakültemizin öğrencilerine ve mezunlarına yönelik iş, staj, etkinlik v.b. ilanlar yapmak isteyen kuruluşlar portaldaki yeni ilan formunu kullanabilirler.

Fakülteden yapılan duyuruları ve kuruluşların ilanlarını izlemek isteyen öğrencilerimiz portalın RSS beslemesine abone olabilirler.

abet-logo
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı

ABET  Mühendislik Akreditasyon Komisyonu (EAC) tarafından akredite edilmiş bir programdır, www.abet.org