Ağu 2017
Ders Alma İstekleri

• Fakülte web sayfasında yer alan açıklamaları dikkatle okuyunuz.

1. İstediğiniz her bir ders için Bölüm Portal’ında kontenjan artımı sayfasında adresi verilen web tabanlı formu İTÜ hesaplarınızla sisteme girerek doldurunuz (6 Eylül Saat 14.00'da açılacaktır).
    2. Web üzerinde doldurup kayıt ettiğiniz formların çıkışını alarak imzalayınız.
  • Islak imzalı formu ve eklerini en geç 12 Eylül (saat 17.00) tarihine kadar Fakülte öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.
  • 12 Eylül saat 17.00’dan sonra teslim edilen dilekçelerin değerlendirilmesi mümkün değildir.

Önemli:

a) Başvuruların fakülte tarafından değerlendirilmesinde web üzerinde doldurulan elektronik formlar esas alınacağından sadece kâğıt üstünde doldurulan dilekçeler başvuru için yeterli değildir.

b) Islak imzalı dilekçeler ise öğrencinin derse kayıt isteğini resmi olarak belgelemek için hukuki yönden gereklidir.

Bu nedenle hem web tabanlı elektronik formun doldurulması hem de alınan çıkışın ıslak imzalı olarak teslim edilmesi zorunludur.

c) Koşulları sağlamayan dilekçeler değerlendirilmeyecektir.

Takvim:

• 6 Eylül Saat 14.00 başvuruların başlangıcı
  • 12 Eylül Saat 17.00: Web tabanlı ve imzalı başvuruların tamamlanması

12 Eylül saat 17.00’dan sonra teslim edilen formların değerlendirilmesi mümkün değildir.

• 13 Eylül 16.00: Başvuru sonuçlarının Fakülte web sayfasında duyurulması
  • 13 - 15 Eylül: Öğrencilerin ders programlarını düzenlemeleri