Haz 2020

Serkan Teoman,
Aysun Yeşilcan
(Migros Ticaret A.Ş.)
Tarih : 24 Haziran 2020 (Çarşamba)
Saat : 15:30 - 17:30

Yeşim Şahin:
yesim_Sahin_dan301
1995 yılında İTÜ Matematik Mühendisliği’nden mezun oldu. Yine İTÜ’de Mühendislik Bilimleri Anabilim Dalı, Sistem Analizi yüksek lisansı yaptı. Yüksek lisans sırasında kısa bir süre Sigortacılık sektöründe çalıştı. Ardından 1998 yılında Migros’taki kariyerine Sistem Analist ve Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak başladı. Bilgi Teknolojileri’nin çeşitli kademelerinde çeşitli roller üstlendi, görevler aldı. Bu süre içersinde, 2013 yılında, Sabancı Üniversitesi Executive MBA programına başladı ve 16 aylık eğitim sürecini MIT Sloan School ve İtalya-Bologna Üniversitelerinde aldığı derslerle tamamladı. Migros’taki görevine halen Bilgi Teknolojileri & Arge Merkezinde Talep&Proje Yönetimi Grup Müdürü olarak devam ediyor.

Serkan Teoman:
serkan_teoman_dan301
1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Ardından tekstil sektöründe Bölge Satış Müdürü olarak iş hayatına başladı. Çalışmaya devam ederken, kariyer değişikliği düşüncesiyle Sabancı Üniversitesi BT Yüksek Lisans Programına katıldı ve 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında bilgi teknolojileri alanında ilk iş tecrübesi olan Migros’ta Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 15 yılı aşkın süredir Migros’taki kariyerinde özellikle Web Teknolojileri ve Mobil Teknolojiler konularında uzmanlaştı ve bu alanlarda geliştirme yapan ekipleri yönetti. Bununla birlikte birçok Ar-Ge projesinde aktif rol aldı. 2020 yılından itibaren Migros’taki kariyerine Dönüşüm Ofisinde Technical Manager olarak devam etmektedir. “Geleceğin alışveriş deneyimini tasarlamak için gerekli altyapı ve çalışma ortamlarını oluşturmak” vizyonu ile  kurulan Dönüşüm Ofisinde, ekibi ile birlikte yazılım ve altyapı sistemlerinde Mikro Servis, DevOps ve Konteyner mimarilerindeki dönüşüm sürecini tasarlamaktadır.

Aysun Yeşilcan:
aysun_yesilcan_dan301
Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlşkileri Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Kariyerine İnsan kaynakları danışmanlık şirketinde işe alım uzmanı olarak başladı. Ardından Türkiye’nin yerli sermayeli en büyük yazılım şirketinde işe alım, kariyer ve performans yönetimi, eğitim ve  agile organizasyon dönüşüm ekiplerinde 8,5 yıl çalıştı. Mayıs 2018 itibari ile Migros’ta Bilgi Teknolojileri,Marka İletişimi ve Müşteri Deneyimi, İnsan Kaynakları ekiplerinin İK İş Ortağı Müdürü olarak çalışmaktadır.