Tem 2020
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Programı Tanıtım Etkinliği

Fakültemizin lisansüstü programına yönelik tanıtım etkinliği 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 13.30-14.30 arasında çevrim içi yapılacaktır.

Etkinliğe katılmak için aşağıdaki bağlantıdan kayıt olunması gerekmektedir. Toplantı Zoom üzerinden yapılacaktır ve toplantı bilgileri formda belirtilen e-posta adreslerine toplantı öncesinde gönderilecektir.

Etkinlikte programı uygun olan tüm öğretim üyelerimiz yer alacak. Etkinliğin ilk bölümünde programların kısaca tanıtımı, başvuru koşulları hakkında bilgilendirme ve öğretim üyelerinin kısaca tanıtımı yapılacaktır. İkinci bölümde ise katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
Önceki dönemlerden farklı olarak, bu dönem lisansüstü programına başvuruda bulunacak öğrencilerin, başvuru öncesi çalışma alanlarına ilgi duydukları öğretim üyeleri ile görüşüp, bu öğretim üyelerinden kabul edilmeleri durumunda birlikte çalışabileceklerine ilişkin bir yazı almaları gerekmektedir. Bu yazı programa kabul edilme garantisi sağlamamaktadır. Bir öğrenci birden fazla öğretim üyesinden kabul yazısı alabilir (3'e kadar). Öğretim üyelerimiz hakkında detaylı bilgilere akademik web sayfalarından erişebilirsiniz.