Tem 2020
İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Tanıtım ve Tercih Günleri

İTÜ Çevrim İçi Tanıtım ve Tercih Günleri 2020 etkinliği kapsamında 4 Ağustos Salı günü

• 10:00 - 10:45 saatleri arasında Bilgisayar Mühendisliği,
  • 11:00 - 11:45 saatleri arasında Yapay  Zeka ve Veri Mühendisliği
bölümlerinin tanıtımı yapılacaktır.

Zoom üzerinden çevrim içi gerçekleşecek tanıtım toplantılarına katılmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bağlantılar üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği Tanıtım Etkinliği Kayıt Formu
Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Tanıtım Etkinliği Kayıt Formu

Bilgisayar Mühendisliği bölüm tanıtımı bölüm başkanı Prof. Dr. Mustafa Ersel Kamaşak tarafından yapılacak olup mezun öğrencimiz Alp Emre Kanlıkılıçer (kıdemli mühendis, Google, ABD) ve lisans 2. sınıf öğrencimiz  Mehmet Arif Demirtaş misafir olarak katılacaklardır. Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölüm tanıtımı ise bölüm başkanı Prof. Dr. Şule Gündüz Öğüdücü tarafından yapılacaktır. Tanıtım etkinliklerine Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema F. Oktuğ da katılacaktır. Etkinliklerde ilk 15 dakika bölüm sunumu yapılacak olup 30 dakika boyunca aday öğrencilerin soruları yanıtlanacaktır.

Fakültemiz ve bölümler ile ilgili ön bilgi almak isteyen aday öğrenciler bu bağlantıyı tıklayabilir, ayrıca web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılacak duyuruları takip edebilirler.

LinkedIn : @itu-bbf
Twitter : @ITU_BBF